Garnalen vangen en natuur ontdekken in Oostende!

Ontdek de fascinerende wereld van de stranden van Oostende en omgeving tijdens mijn natuurwandelingen. Als natuurgids neem ik zowel volwassenen als kinderen mee op een avontuur langs de mooie kustlijn.

Tijdens onze wandelingen zullen we samen speels schelpen en garnalen verzamelen, terwijl ik leuke weetjes deel over de boeiende wereld van zeedieren. Verwonder je over hoe handig de kleine garnalen zich tussen de zandkorrels verstoppen en zich aanpassen aan hun omgeving.

En het hoogtepunt komt aan het einde van onze tocht! Dan kunnen we samen genieten van de oogst en de heerlijke garnalen bereiden. Een smakelijke ervaring waarbij je niet alleen de natuur waardeert, maar ook van de lekkernijen geniet.

Ik zou altijd de voorkeur geven aan garnalen boven andere zeedieren.

Voor degenen die een nog diepere connectie met de zee willen voelen, bieden we de mogelijkheid om met lokale vissers garnalen te vangen op traditionele wijze. Zo ervaar je de eeuwenoude kunst van het vissen en proef je de authentieke maritieme sfeer.

Tijdens de wandeling vertel ik enthousiast over de interessante stranden, de diverse dierenwereld en de rijke natuur in dit gebied. Oostende is werkelijk een parel onder de stranden, vol geheimen en boeiende verhalen die op ontdekking wachten.

Verrijk je dag met dit bijzondere avontuur waarbij je niet alleen ontspant aan zee, maar ook je kennis vergroot en een diepere waardering ontwikkelt voor de schoonheid van onze omgeving. Ga met mij mee op deze unieke ontdekkingsreis langs de prachtige stranden van Oostende.

Garnaalkruissessie